Filmările la ”Men in Black 3” vor începe din primăvara lui 2010

30 octombrie 2009 14:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Provocarea este să terminăm scenariul și acest lucru să coincidă cu o perioadă în care vedetele noastre ocupate vor fi libere. Însă toată lumea, inclusiv Will Smith și Tommy Lee Jones, vrea să existe o continuare”, a declarat Walter.

În prezent, cei de la Sony Pictures Entertainment l-au angajat pe Etan Cohen (Tropic Thunder) să scrie scenariul pentru MIB 3, iar pe Barry Sonnenfeld să-l regizeze. Scopul este ca în primăvara următoare să înceapă filmările.

Până în momentul de față, nu există nicio înțelegere făcută cu Sonnenfeld, cel care a regizat primele două filme. Există o mare șansă ca studioul să renunțe la film dacă Smith refuză să se întoarcă, dar zvonurile spun că nu e vorba de așa ceva. Implicarea lui Tommy Lee Jones este încă neclară.

Primul film "Men in Black" a fost realizat cu un buget de 90 de milioane de dolari și a scos un profit de 590 de milioane, în toată lumea, prin vânzarea de bilete.

Partea a doua, ce a fost lansată 5 ani mai târziu, a fost realizată cu un buget de 140 de milioane de dolari și a scos un profit de 442 de milioane.

Mai multe