Fiul lui Borcea a dat Elveţia pentru un liceu din Capitală

3 septembrie 2012 16:03   Actualitate
Ultima actualizare:

După un an petrecut în Elveţia, la unul dintre cele mai prestigioase colegii, Patrick Borcea (15 ani), fiul cel mare al fostului acţionar al echipei Dinamo, a renunţat la studiile din străinătate în favoarea unui liceu din România. Motivul? Profesorii erau mult prea duri, după cum chiar el recunoaşte.

În costum negru şi cu cămaşă albă, Patrick a dovedit că este un adevărat „cavaler", duminică. El şi-a susţinut tatăl la botezul frăţiorului său, Alexandru George, băieţelul pe care Cristi Borcea îl are din a doua căsnicie. De altfel, adolescentul, care mai are doi fraţi, gemeni, Angelo şi Antonia Mellisa (8 ani) e topit după bebeluşul de aproape patru luni.

Patrick a venit şi a plecat de la biserica unde a avut loc botezul lui Alexandru în maşina tatălui său, Cristi Borcea

„Mie nu-mi plac copiii, el e singurul copil drăgălaş pe care îl cunosc. Petrec mult timp cu George, merg la tata acasă şi mă joc cu el", ne-a declarat fiul lui Cristi Borcea. La evenimentul de duminică, adolescentul a venit un pic obosit, şi asta deoarece cu o seară înainte fusese la un chef pe cinste.

„Am ieşit în club cu o seară înainte de botezul lui George Alexandru. Sunt puţin obosit că m-am culcat târziu. Am ajuns acasă pe la 4 dimineaţa, iar apoi m-am băgat la un film", ne-a mai spus Patrick, care mai are doar două săptămâni de distracţie maximă până la începerea şcolii.

Din 17 septembrie, va fi elev în clasa a X-a la un liceu bucureştean, după ce până acum a învăţat în Elveţia. Sătul de gura profesorilor şi a colegilor, care nu erau tocmai pe placul lui, fiul Mihaelei şi al lui Cristi Borcea, a renunţat, fără să stea prea mult pe gânduri, la renumitul colegiu "Aiglon", unde era elev din 2011.

Băiatul cel mare al lui Borcea i-a zâmbit dulce frăţiorului

Patrick Borcea a ascultat slujba dintr-o băncuţă

Pentru ca adolescentul să înveţe în străinătate, fostul şef de la Dinamo a scos din buzunar 70.000 de euro pe an. Însă banii nu au fost o problemă, ci faptul că Patrick nu s-a simţit în largul lui acolo, motiv pentru care s-a reîntors în România.

Mihaela s-a ocupat deja de înscrierea fiului ei la un liceu din Capitală. Tânărul e încântat de idee şi aşteaptă cu nerăbdare să înceapă şcoala. „Am renunţat la şcoala din Elveţia pentru că nu mă simţeam bine acolo. Nu mi-a plăcut deloc. Profesorii erau mult prea exigenţi, iar colegii nu tocmai amabili. M-am înscris la un liceu din Bucureşti. Clasa a noua am făcut-o în străinătate, iar din a zecea voi continua în România", ne-a spus băiatul cel mare al lui Borcea.

Fetele lui Gigi Becali s-au îmbrăcat de la Paris

Naşul Gigi Becali a fost însoţit la botez de întreaga familie. A avut-o alături pe soţia, Luminiţa, dar şi pe cele trei fete: Teodora, 17 ani, Alexandra, 15 ani şi Cristina, 12 ani. Puştoaicele patronului Stelei au arătat ca adevărate domnişoare la petrecerea care a avut loc la un local de cinci stele.

Teodora a purtat o rochie scurtă fucsia şi sandale negre cu toc înalt, Alexandra a preferat o rochie simplă, albă, la fel de scurtă, la care a accesorizat pantofi roşu- aprins, iar Cristina a fost cea mai „cuminţică" din punct de vedere vestimentar, alegând o rochie înflorată şi încălţări fără toc.

Gigi Becali a dezvăluit că fetele şi-au ales hainele de la Paris, unde au fost câteva zile într-o vacanţă oferită cadou pentru ziua Teodorei.

Mai multe