Fiul unui criminalist s-a spânzurat din dragoste

8 decembrie 2009 21:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Andrei Rusu (18 ani), fiului unui criminalist de la Poliţia Bacău, a fost găsit spânzurat, ieri dimineaţă, în curtea casei bunicilor lui. El nu a lăsat nici un bilet prin care să-şi explice gestul, însă anchetatorii înclină să creadă că fusese dezamăgit în dragoste.

Tânărul a avut o discuţie telefonică cu prietena sa, elevă în clasa a IX-a, la Liceul Economic din Bacău.

Din surse apropiate fetei, aceasta l-ar fi anunţat că relaţia lor s-a terminat. Deprimat, Andrei a mers în curtea casei bunicilor săi, unde şi-a pregătit ştreangul.

 "Noi am audiat fata, dar nu putem face publică declaraţia ei. Putem însă afirma cu certitudine că este vorba de sinucidere", ne-a declarat Valerica Manole, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Măcinat de gânduri negre, un adolescent de 14 ani, din judeţul Mureş a decis să îşi ia viaţa.

Se pare că suferea enorm după mama lui care a murit în urmă cu zece ani, iar de tată oricum nu mai ştia nimic de ani buni. Băiatul a fost luat în îngrijire de matuşa lui, de când avea 4 ani.

Femeia l-a adoptat şi l-a iubit ca pe propriul ei fiu. Din data de 2 decembrie, de când se împliniseră 10 ani de la moartea mamei sale, băiatul era tot mai abătut şi îngândurat, spun rudele sale.

Luni, a refuzat să meargă la şcoală şi şi-a luat viaţa. Nu a lăsat nici un bilet de adio.

Mai citeşte:S-a omorât din dragoste pentru profa de română„Alex a făcut sex cu profesoara“, spune cel mai bun prieten al tânărului sinucigaş«Nu am făcut sex cu Alex, doar ne-am sărutat»Profa nu şi-a luat adio de la Alexandru

Iată alte cazuri de sinucideri în rândul adolescenţilor:Fiu de miliardar, spânzurat din dragoste A vrut să moară pentru că părinţii vroiau să o mute de la liceu Buzău: Adolescent găsit spânzurat în pădureLa 16 ani, s-a spânzurat din dragoste

Există şi cazuri în care, terorizaţi de profesori, copiii recurg la gesturi extreme:S-a sinucis din cauza notelor«Acum vin, mamă!» Şi a sărit!Dezvăluiri şocante în cazul elevului care s-a sinucis din cauza notelor proasteBunicul elevului sinucigaş: «Vreau ca profesorul de matematică să nu mai predea!»

Mai multe