Fiul vitreg al lui Firea: «Nu vreau să cred că l-a omorât premeditat pe tatăl meu»

9 septembrie 2010 5:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Răzvan Firea a aflat din presă că mama sa vitregă îşi reface viaţa alături de un alt bărbat, la doar 9 luni de la moartea tatălui său.

Cristi Boureanu: «Îi urez casă de piatră lui Gabrielei Firea» - VIDEO

Fiul de 20 de ani al regretatului Răsvan Firea a declarat pentru Naţional, că acţiunile mamei sale vitrege nu îl miră deloc, mai ales că şi moartea tatălui a aflat din ziare.

Primul băiat al lui Răsvan Firea, în stare de şoc

Fosta soţie, atac la Gabi Firea: «A fost îngropat ca un câine»

Nu mă surprinde că este în luna de miere cu acest om. Mi se pare că e vorba de lipsă de respect pentru soţ, pentru căsnicie şi pentru un om căruia îi datorează tot ceea ce este astăzi. Ar fi trebuit să aştepte măcar un an”, a declarat, în exclusivitate pentru “Naţional”, Răzvan Firea.

Firea şi Pandele, soţ şi soţie de o săptămână?

Gabriela Vrânceanu Firea s-a căsătorit? Colega Simona Gherghe a felicitat-o în direct - VIDEO

Firea se mărită în octombrie?

Tânărul spune că nu a locuit niciodată în casă cu Gabi Firea şi nu ştie în ce măsură s-a ocupat aceasta de soţul ei, grav bolnav.

Tata era într-adevăr un om bolnav. Făcea dializă, din ce am aflat ulterior, de cîte trei ori pe săptămînă. El a avut un transplant nereuşit şi, ulterior, după această operaţie s-a constatat că avea vasele de sînge coagulate. Nu vreau să cred că ea a grăbit acest lucru, că l-a omorît premeditat”, mai declară tînărul de 20 de ani.

Vizibil supărat pe mama sa vitregă, Răzvan refuză să mai continue comentariile, fără a uita însă să sublinieze:

Nu cred că se mai merită să-mi pierd timpul cu ea. Nu mai merită să mă gîndesc la ea. Nu mai înseamnă nimic pentru mine”.

Mai multe