Fiul Zinei Dumitrescu: «Mama este o persoană dezarmant de sinceră»

1 februarie 2012 16:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitat în platoul emisiunii Acces Direct, fiul Zinei Dumitrescu a dezvăluit că mama lui a suferit foarte mult după moartea soţului său.

"Mama a suferit de fiecare dată, dar cred că pierderea lui Costin, în vara lui 2009, a fost cea mai grea pierdere. Erau prieteni foarte buni, se respectau foarte mult. Erau fiecare mândri de cariera celuilalt. Nu i-am văzut niciodată certându-se", a spus Cătălin.

"Mama este o persoană dezarmant de sinceră şi spune totul în faţă. Eu nu sunt aşa. E foarte frumos să fii fiul Zinei Dumitrescu, dar e şi foarte greu. Când eram mai mic îmi doream să am un frate, unul geamăn, dar asta a fost dorinţa ei, să fiu unicul copil", a spus el.

"A fost o perioadă în care mama se implica direct în viaţa mea. Am avut momente în care nu cădeam de acord. Într-un final a început să-mi accepte deciziile. Acum ne vedem foarte des. Mama se simte bine acolo (nr. azil), este o persoană comunicativă, se îngrijeşte de ea, urmează tratamentul stomatologic, are un tonus foarte bun", a mai spus Cătălin.

Mai multe