Fiul Zinei Dumitrescu: «Persoane care au apărut acum nu i-au dat un telefon ani de zile»

5 ianuarie 2012 5:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Cătălin Negreanu, întors în ţară, după vacanţa de revelion, a declarat că nu a dus-o pe mama sa la pensiune împotriva voinţei sale şi a dezvăluit că persoanele care s-au declarat "interesate" acum de soarta Zinei, nu i-au mai dat acesteia un telefon de ani de zile.

Fiul Zinei Dumintrescu a explicat că mama lui nu suferă de nicio afecţiune, dar că din cauza vârstei nu poate fi lăsată nesupravegheată.

"Am adus-o pe mama mea aici în urmă cu ceva timp pentru că ştiam că urma să plec din ţară de Sărbători şi o persoană la vârsta a patra nu poate fi lăsată singură. E mult mai bine pentru ea să stea într-un centru care să aibă grijă de ea... Nu suferă de nimic, nu are probleme medicale.

Probabil că va mai sta aici o perioadă de timp, când vom considera că e bine să vină acasă, va veni. Nu pot să vă dau o dată exactă când va pleca de aici. S-a retras din viaţa publică în urmă cu ceva timp. Persoane care au apărut acum nu i-au dat un telefon ani de zile. Ea îşi doreşte să stea aici acum, la început era ceva nou şi nu ştia dacă e OK sau nu, nu stă legată cu cătuşe de pat, se simte ca la o pensiune", a declarat fiul Zinei, citat de Antena 3.

Zina Dumitrescu are 75 de ani şi a rămas văduvă în 2009 când soţul ei, Costin Dumitrescu, a murit în Germania, în urma unui atac de cord.

Mai multe