Florin Costea a fugit de la Craiova!

25 aprilie 2011 16:08   Actualitate
Ultima actualizare:

După înfrângerea, 1-2, cu Braşov, „Ştiinţa” este la şase puncte de prima echipă salvată de retrogradare şi l-a pierdut şi pe atacantul Florin Costea, care a plecat din cantonament.

Craiova stă pe un butoi cu pulbere, după ce a pierdut acasă în faţa Braşovului şi e aproape retrogradată. În Bănie, spiritele s-au încins şi mai mult, după ce Laurenţiu Reghecampf a vrut să-l trimită pe teren pe Florin Costea pentru ultimele 20 de minute ale jocului, însă acesta a refuzat.

Mai mult decât atât, s-a ridicat şi a părăsit val-vârtej stadionul, chiar în timpul meciului! „Aşa ceva nu mi s-a întâmplat în întreaga carieră. I-am zis că îl bag pe teren şi mi-a replicat că nu mai vrea să intre doar 20 de minute. Am rămas interzis. Apoi a plecat direct la vestiare, ca să aflu ulterior că şi-a strâns lucrurile şi a fugit şi din cantonament", a povestit antrenorul Craiovei.

Tehnicianul "juveţilor" spune că nu va mai conta pe serviciile "fugarului" Costea până la finalul sezonului:" Pentru mine, el nu mai există. Sunt mai mult decât dezamăgit. Clubul l-a ajutat în cele mai grele momente, cu operaţia, l-a plătit, iar Costea a făcut un gest ieşit din comun. Tocmai când trebuia să ajute echipa, a fugit! Nu pot tolera astfel de gesturi. Probabil a fost vorba de un blocaj psihic, pentru că altfel nu-mi explic cum a putut să facă aşa ceva".

Balaci: «Craiova nu arată nimic!»

Fostul antrenor al Craiovei, Ilie Balaci, i-a criticat dur pe olteni după înfrângerea cu Braşov.

„Universitatea nu se mai poate salva. Nu arată absolut nimic. Nu vezi dăruire, motivaţie. Echipa mi se pare ruşinoasă. Cine a adus străinii ăştia? În România nu ai voie să joci dacă nu ai străini? Zoro, dacă avea capă o putea pune pe minge la golul 2. Sau o spadă să spargă mingea. Craiova trebuie schimbată total", a „tunat" Balaci.

Mai multe