Florin Costea marchează la Ada Nechita!

2 martie 2010 18:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Florin Costea (24 de ani) are gusturi alese. Originar din Râmnicu Vâlcea, golgeterul Craiovei a pus ochii pe cea mai frumoasă handbalistă de la Oltchim, Ada Nechita (26 de ani), iar cei doi trăiesc de aproximativ două luni o frumoasă poveste de dragoste.

De când extrema naţionalei de handbal i-a căzut cu tronc, atacantul formaţiei din Bănie nu prea a ratat nici un meci al Oltchimului. Şi, nu de puţine ori a fost văzut în Sala Sporturilor "Traian" făcând galerie fetelor pregătite de Radu Voina. Florin şi-a făcut apariţia chiar şi la antrenamentele ei.

A aşteptat-o pe Ada până la final, apoi a dus-o cu maşina acasă. Mai mult decât atât, cei doi au fost zăriţi recent ţinându-se de mână pe străzile din Râmnicu Vâlcea.

Fotbalistul şi handbalista refuză momentan să vorbească despre relaţia dintre ei, însă unul dintre colegii golgeterului din Bănie a confirmat că Florin şi Ada formează un cuplu. "E adevărat, sunt împreună, deşi nu înţeleg cum Florin a reuşit să păcălească o fată atât de frumoasă!", a spus un apropiat al atacantului.

Ada s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu Cătălin Olteanu, fost fotbalist la Electra Râmnicu Vâlcea. La doar un an de la nuntă, soţul frumoasei handbaliste a fost arestat pentru organizare de grup infracţional şi fraudă pe internet în celebrul dosar „Malware», la care au lucrat chiar şi agenţi FBI.

Ca urmare a acestui fapt, relaţia celor doi s-a deteriorat, iar divorţul a survenit destul de repede. Rămasă singură, Ada e devenit protagonista mai multor pictoriale „incendiare". Mai nou visează la o carieră în media.

„Pe viitor, poate voi încerca ceva în televiziune, pentru că mă atrage mult acest domeniu. Momentan, handbalul este însă pe primul loc pentru mine", a spus recent Nechita.

Despre trecutul amoros al lui Florin Costea nu se ştiu prea multe lucruri. În urmă cu opt luni, atacantul Craiovei a fost surprins de paparazii unui tabloid în clubul Bamboo din Mamaia în compania Loredanei Lică, o tânără din Râmnicu Vâlcea, cu un trecut dubios.

Mamă a unui copil, Loredana ar fi fost cuplată în timp cu câţiva interlopi cunoscuţi din Oltenia. "Am fost fotografiaţi când purtam o simplă discuţie, dar între noi nu a existat niciun fel de relaţie".

Cine este Florin Costea

Data naşterii: 16.05.1985

Locul naşterii: Dăgăşani (Vâlcea)

Post: atacant

Înălţime şi greutate: 184 cm/ 77 kg

A fost golgeterul: Ligii I (sezonul 2008/2009)

A fost dorit de: Borussia Dortmund, Atletico Madrid, Celtic, FC Koln ori Steaua

Este evaluat la: 5 milioane de euro!

Cine este Adriana Nechita

Data naşterii: 14.11.1983

Locul naşterii: Băileşti (Dolj)

Înălţime şi greutate: 1,72 metri/ 62 de kilograme

Palmares:

- a câştigat Cupa Cupelor în 2007- este multiplă campioană naţională- finalistă a Cupei Cupelor (2002)- a marcat 66 de goluri în Liga Campionilor

Ada Nechita este una dintre cele mai frumoase jucătoare de handbal de la Oltchim

Relaţii celebre între sportivi

Mircea Sandu (fotbal)- Ileana Arghir (handbal)Emeric Ienei (fotbal)- Ileana Gyulai (scrimă)Ion Ţiriac (tenis)- Victoriţa Dumitrescu (handbal)Toni Doboş (fotbal)- Georgiana Dumitrescu (volei)

Alexandru Boc (fotbal)- Elena Butnariu (volei)Adrian Ungur (tenis)- Liana Balaci (tenis)Gilberto Amaury de Godoy Filho (volei)- Cristina Pârv (volei) Florin Verigeanu (fotbal)- Maria Torok (handbal)

Mircea Leonte (rugby)- Aurora Niculescu (handbal)Nicolae Mărăşescu (atletism)- Natalia Andrei (atletism)Dorin Melinte (atletism)- Doina Melinte (atletism)Costel Grasu (disc)- Nicoleta Grădinaru (disc) Aurel Bulgariu (handbal)- Mihaela Vnucov (volei)

Citeşte şi:

Ada Nechita, fotomodel în China!

Ada Nechita vrea carieră în televiziune

Florin Costea: «M-am şters de noroi!»

Şocant! Florin Costea l-a "trimis" şi el la puşcărie pe Augustus Constantin!

„Nu avem nicio şansă să evităm retrogradarea, dacă ne mai arbitrează aşa"

Mai multe