Florin Grozea, despre Alexandra Stan: «Talent pur şi ambiţie»

4 noiembrie 2011 13:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Florin Grozea se declară un mare admirator al Alexandrei Stan pe care o caracterizează prin atribute precum: "talent pur, ambiţie şi frumuseţe".

Prima dată când cei doi artişti s-au cunoscut a fost în vara anului 2003, la o emisiune tv. Membrul formaţiei HI-Q a fost impresionat pe loc de vocea superbă a Alexandrei.

"Îmi amintesc de o fetiţă de 15 ani care a luat microfonul în mână şi a cântat "Timpul (La radio)" a Paulei Seling. Live, fără pregătiri, fără probe de sunet, pe scenă în faţa a sute de oameni, în direct la televizor. Se întâmpla în vara anului 2003 când prezentam alături de Mihai şi Staru o emisiune estivală de la Mamaia, pe Prima TV.

Fetiţa aia ne-a rupt, ne-a impresionat de la primele versuri! Era atât de mică, dar cu o voce aşa de frumoasă, superbă, cu o atitudine pozitivă, cu o tehnică vocală extraordinară! Piesa pe care o cânta este una dintre cele mai frumoase şi mai dificile balade româneşti, interpretată în original de una dintre cele mai mari voci din România.

PS: Pe fetiţă o chema Alexandra Stan. Astăzi ea este pe locul 27 în cel mai tare top american - Billboard Hot 100", a scris Florin Grozea pe blogul său.

Mai multe