Florin Piersic, foc şi pară: «Imaginea mea nu poate fi pătată de un ziarist de...» VIDEO

5 iunie 2012 14:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Recent, Florin Piersic urma să joace în piesa " Singuri în noapte" alături de Medeea Marinescu, la Galaţi, însă în cele din urmă pe scenă a apărut doar actorul.

Florin Piersic a fost acuzat ulterior de către gălăţeni că "le-a tras ţeapă", însă actorul susţine că nu el a produs schimbarea, ci organizatorii.

"Eu nu am dat ţeapă nimănui. Anunţul trebuia să îl facă organizatorii. Eu nu am niciun amestec.Lumea nu mai e normală, romanii s-au schimonosit. Cum sa scrii aşa ceva. Totul e fals. Imaginea mea nu poate fi pătată de un ziarist de .... Eu sunt actorul care vin şi plec. Ei sunt vinovaţi că m-au sunat cu trei zile înainte şi mi-au comunicat că nu s-au vândut suficiente bilete. Dacă spectatorii nu vor să mă vadă, îşi cer banii înapoi. Cu trei zile înainte mi-au spus că nu s-au vândut suficiente bilete", a declarat Florin Piersic la PoveŞtiri Adevărate.

"Spectacolul a fost înlocuit cu un altul şi am anunţat asta printr-un afiş. Doar 8 persoane au plecat după ce au spus că nu vor să rămână la spectacol. Florin Piersic nu are nicio vină", a completat Gheorghe Vlad, organizatorul spectacolului.

Mai multe