Florin Piersic jr: «Adriana Nicolae a făcut o glumă proastă»

13 martie 2011 17:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Andreea Marin, foc şi pară pe Adriana Nicolae: «Lămurim problema în justiţie»

Adriana Nicolae s-a îngrăşat doar 13 kg în timpul sarcinii! Uite cum a făcut

Bănică jr, supărat că i s-a pus în cârcă un copil

Sarcina învăluită în mister, dar mai ales declaraţiile pe care Adriana Nicolae le-a făcut cu privire la tatăl copilului, au aruncat lumea mondenă în aer.

Antrenoarea de fitness a plecat să nască în străinătate, lăsând în ţară incertitudini, pe care a ales să le clarifice tocmai fostul ei soţ, Florin Piersic junior.

„Adriana a făcut o glumă proastă, iar mişcarea asta a fost consecinţa unei enervări. Probabil că jurnaliştii au stresat-o cu zeci de telefoane şi au tot întrebat-o al cui e copilul, până când ea a dat răspunsul ăsta în glumă. A greşit, pentru că a provocat scandal. Eu îl cunosc bine pe Ştefan Bănică jr. şi ştiu că cel puţin în momentul acesta, se află într-o perioadă bună a vieţii lui. Ştefan ţine foarte mult la tot ce înseamnă familie", a declarat Florin Piersic jr. pentru cel mai recent număr al revistei VIP, care de azi se află pe piaţă.

Fiul lui Florin Piersic nu-şi vorbeşte de rău fosta soţie, dar recunoaşte că mariajul cu ea a fost un eşec. „Am făcut o greşeală când m-am căsătorit acum zece ani. Pentru mine, căsnicia a avut puterea unui cataclism, care m-a adus cu picioarele pe pământ", a mai spus actorul.

Mai multe