«Florin Salam se droga şi înainte de moartea soţiei!» Vezi cine face aceste declaraţii

16 octombrie 2013 19:07   Actualitate
Ultima actualizare:

O vedetă tv a făcut o serie de declaraţii incendiare care vin să arunce în aer ipoteza că Florin Salam a recurs la droguri din cauza pierderii soţiei. Luis Lazarus a spus la o emisiune că manelistul avea contact cu stupefiantele încă de pe vremea când Ştefania, femeia care i-a dăruit doi copii cântăreţului, se afla în viaţă. 

Florin Salam a recunoscut că s-a drogat, dar a explicat că a făcut acest lucru din cauza suferinţei. După moartea soţiei sale, Ştefania, artistul ar fi recurs la droguri pentru a trece peste momentele cumplite prin care a trecut. Luis Lazarus, este însă de altă părere şi vine să-l contrazică. Vedeta tv a povestit că are informaţii şi martori, potrivit cărora manelistul consuma de foarte mult timp substanţe interzise.

"Florin Salam vrea să sensibilizeze opinia publică, atunci când săune că s-a drogat după moartea soţiei. El făcea acest lucru şi când femeia trăia. Eu cred că nici acum nu a renunţat la ele. Nu avea cum.

Îi trebuia o perioadă în care să urmeze un tratament de specialitate, iar în tot acest timp i-ar fi fost rău. El însă a avut concert după concert, nu s-a retras din lumina reflectoarelor. Dacă este curat, să facă testul antidrog", a declarat Luis Lazarus la emisiunea "La Măruţă".       

Florin Salam a fost trădat de un apropiat? «L-a turnat pentru a-și înjumătăţi pedeapsa»

Florin Salam a compus un cântec sfâşietor într-o singură noapte, după scandalul drogurilor! Ascultă-l aici!

Florin Salam a explicat de ce a recunoscut că s-a drogat: «N-are rost să mă feresc»

Sora lui Florin Salam a aruncat bomba: «El a vrut să plece din ţară!»

VIDEO Florin Salam, mesaj pentru fani: «Vor să distrugă un om care munceşte»

Mai multe