Fosta iubită a lui Botezatu a uitat să fie doamnă! Şi-a arătat chiloţeii la TV

26 martie 2012 6:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitată la un show TV din Italia, Valeria Marini, căci despre ea este vorba, şi-a făcut apariţia într-o vestimentaţie foarte sexy. Toate bune şi frumoase, însă vedeta a uitat că nu e frumos să îşi desfacă picioarele atunci când poartă o rochie scurtă.

Valeria Marini a reuşit să ofere imagini fierbinţi telespectatorilor. Îmbrăcată într-o rochie sexy, argintie, cu spatele gol, fosta iubită a lui Bote a eclipsat toate doamnele din jur. Dar nu cu vestimentaţia ei, ci cu felul în care s-a manifestat în public.

S-a tot fâstâncit pe scaun până ce i s-au putut fotografia chiloţeii. Blonda nu era denjată! Din contră, râdea în hohote ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Probabil că Valeria s-a gândit să le arate atât gazdelor emisiunii, cât şi telespectatorilor cât de mult a slăbit ea din lipsă de sex, după cum a spus.

Blonda a slăbit 11 kilograme cât timp a stat "naufragiată" în Haiti.

Mai mult, Valeria spune că pauza pe care a luat-o în relaţie a ajutat-o să se hotărască în privinţa sentimentelor pe care le are faţă de partenerul ei de viaţă, Giovanni Cottone. „Pentru prima dată am gândit altfel. I-am simţit lipsa şi acum nu-mi este teamă să spun că sunt îndrăgostită, liniştită şi fericită cu el, îmi doresc o familie, dar asta nu este un secret", a spus vedeta.

Mai multe