Fosta iubită a lui Zicu: «Se plângea că nu mai face sex cu nevasta»

13 noiembrie 2009 17:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Fosta cântăreaţă de la A.S.I.A., Alexandra Potora, continuă dezvăluirile legate de fotbalistul Ianis Zicu. De ce e atât de obsedat Zicu să o recucerească? Unul dintre motive ar fi acela că e nefericit alături de nevasta lui, Mihaela Tudor, cu care nu mai făcea nici sex.

S-au iubit în urmă cu nouă ani, dar Ianis Zicu n-a uitat-o pe Alexandra Potora, fosta membră a trupei A.S.I.A. Chiar şi după ce s-a însurat cu Mihaela Tudor, fotbalistul îi trimitea flori şi albume foto cântăreţei.

"Ianis îmi scria cât timp era cu nevasta. Îmi arăta că i-a luat Mihaelei ceas Chopard-happy sport cu diamante care se mişcă înăuntru. A zis că mie mi-ar lua orice. Mi-a trimis un album cu multe fotografii în care era numai el. Acum trei zile mi-a trimis un mesaj să mă invite la Paris, Londra sau Veneţia de Anul Nou. Mi-a găsit numărul de telefon imediat după ce am ajuns în America. De şapte ani tot mă sună să-mi spună acelaşi lucru: că mă iubeşte, că nu a iubit pe nimeni atât de mult, că ar face orice să fim din nou împreună".

Uite-o pe Alexandra pe când făcea parte din ASIA

Alexandra susţine că era sunată în disperare de către Ianis Zicu, iubitul ei american punându-i zeci de întrebări despre fotbalistul care-i deranjează.

"Prietenul meu răspundea la telefon şi îi spunea să înceteze, în engleză, dar degeaba. S-a oprit pentru un an şi jumătate. Anul trecut a început din nou. Mi-a trimis flori la serviciu, de ziua mea. Pe vremea aia era deja cu Mihaela. Îmi trimitea mesaje pe internet să-mi spună cât de nefericit este. Că nu face sex cu Mihaela, că e fiţoasă. Că nu e ca mine. Că îi e mama bolnavă. Că e singur. Că l-am nenorocit, că l-am lăsat. Numai prostii, nu e sănătos la cap! Acum o săptămână a sunat-o pe mama. S-a speriat săraca", ne-a mai relatat Alexandra.

Interviu cu Alexandra Potora în limba engleză în august 2009, în care povesteşte despre cariera sa

Terorizată de Zicu

Click! a relatat, ieri, mărturisirile fostei componente a formaţiei A.S.I.A, Alexandra Potora, care se simte terorizată de fotbalistul Ianis Zicu şi speră că numai cu ajutorul presei va scăpa de telefoanele şi presiunile nedorite, făcute de fotbalist.

Mihaela: «Nu mai locuiesc cu Zicu»

Soţia lui Ianis Zicu, fotomodelul Mihaela Tudor, a spus că nu comentează situaţia fotbalistului, împotriva căruia a intentat divorţ. A mărturisit totuşi că nu mai locuieşte cu Zicu de ceva vreme şi că nu ştie ce a făcut acesta în ultima perioadă.

Citeşte primul episod al dezvăluirilor:Zicu, acuzat de hărţuire

Mai citeşte:Bonetti, fostul antrenor al lui Dinamo: «Zicu e patrimoniu naţional»

Mai multe