Fosta profesoară a câştigătorului X Factor: «Era un copil timid, dar foarte cuminte şi ambiţios»

3 ianuarie 2012 6:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Povestea tânărului care a încântat publicul şi juriul concursului X-Factor începe la Iaşi. Aici Andrei Leonte a făcut primii paşi în muzică.

Andrei Leonte, câştigătorul de la concursul „X Factor" a făcut timp de doi ani parte şi din formaţia ieşeană „Soundcheck". Andrei a început cu pregătirea canto încă de la 16 ani, la Palatul Copiilor din Iaşi. Profesoara Anca Apetroaiei, cea care l-a pregătit, are numai cuvinte de laudă despre cel care i-a fost elev.

„A venit la mine când era în clasa a X-a. Avea doar 16 ani şi de obicei nu prea primesc aceşti tineri deoarece pentru mulţi dintre ei a cânta este doar un moft. Nu şi pentru Andrei. El m-a impresionat în momentul în care i-am cerut să cânte cu sensibilitatea lui. Era un copil timid, dar foarte cuminte şi ambiţios. Dorea enorm să cânte cu instrumentişti, ceea ce e foarte important, şi a intrat în o trupă ieşeană. A stat aici pentru doi ani, după care a mers la Bucureşti. Mă bucur foarte tare pentru reuşita lui", povesteşte profesoara Anca Apetroaiei.

Citeşte aici articolul integral

Mai multe