Fosta soacră lui Prigoană e foc şi pară! Ea a dezvăluit ce cuvinte ruşinoase îi adresa omul de afaceri

18 aprilie 2013 15:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Relaţia pe care Silviu Prigoană o are cu medicul Dorotea Ramona Cadar, le-a adus puţină linişte Adrianei Bahmuţeanu şi mamei ei. Doamna Toma crede că în acest fel fostul ginere îi va lăsa fata în pace. Invitată în platoul „Happy Hour" aceasta şi-a adus aminte de comportamentul şi reproşurile afaceristului.

„Îmi spunea: «Mamaie, fata ta a rupt steagul cu mine. Eu o să fiu un tată de duminică, îi dau ei copiii, că eu nu sunt Columbeanu să alerg după copii. Ea e bătrână, nu mai e prună! E grasă, urâtă şi să nu creadă că se mai uită cineva la ea. Eu o să mă distrez, o să-mi iau fete care nu au luat bacalaureatul», mi-a zis aşa de mai multe ori. Uite că acum şi-a implinit visul", a spus aceasta.

Mai mult, femeia a fost deranjată de faptul că Silviu a trimis poliţia şi autoritatea tutelară la poarta lor. „Silviu a trimis poliţia la noi pe motiv că maltratez copii, şi autoritatea tutelară pentru că nu avem bani să-i creştem. E mulţumit acum că copiii sunt sănătoşi, că a a vut el grijă de ei", a spus supărată mama vedetei Antena 2.

Referitor la banii pe care afaceristul s-a lăudat că i-a trimis spre creşterea şi îngrijirea lui Maximus şi a lui Eduard, ea a spus că nu au ajuns respctivele sume la copii. „Banii nu ajungeau pentru că nu ştia adresa, îi trimitea pe alta. Şoferul lui a spus că sumele au venit înapoi la Prigoană", a lămurit Petruţa Toma

Mai multe