Fosta stareţă de la Tăriceni, care a devenit mamă de gemene, a făcut primele declaraţii

2 ianuarie 2012 8:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Sebastiana Gâtlan, 40 de ani, a declarat că este încântată de fetiţele sale şi a mărturisit că a fost copleşită atunci când unul dintre pruncii săi i-a zâmbit.

Potrivit Adevărul, fosta stareţă a apărut la televizor cu cele două fetiţe în braţe şi a spus că venirea lor pe lume este „un canon de la Dumnezeu".

Femeia nu a vrut să dezvăluie cine e tatăl copilelor şi a precizat că că nu doreşte decât să-şi crească gemenele în linişte.

Sebastiana Gâtlan a mai spus că se vede „murind într-o mănăstire".

Fosta călugăriţă locuieşte cu fetele sale în Bucureşti, după ce fundaţia „Suflet pentru suflet" i-a întins o mână de ajutor, punându-i la dispoziţie o casă.

Maica stareţă de la mănăstirea Tăriceni din judeţul Călăraşi a adus pe lume, pe 27 noiembrie, două fetiţe, deşi a depus un jurământ de castitate atunci când şi-a închinat viaţa lui Dumnezeu.

Sebastiana Gâtlan, în vârstă de 40 de ani, a ţinut secret faptul că a rămas însărcinată. Se pare că gemenele sunt rodul dragostei dintre Sebastiana Gâtlan şi un preot din judeţul Ialomiţa. Într-o scrisoare adresată Episcopiei, Sebastiana Gâtlan a negat acest lucru, afirmând că tatăl copiilor este un mirean.

Mai multe