Fostul iubit al Mădălinei Pamfile a ajuns la spital beat. A fost nevoie să fie încătuşat!

22 aprilie 2013 5:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Gabi Matei, fotbalistul de la Steaua cu care Mădălina Pamfile a avut o relaţie amoroasă, a ajuns sâmbătă la spitalul Floreasca din Bucureşti în urma unui incident casnic.

Potrivit Mediafax, el s-ar fi tăiat într-un geam, sâmbătă, în jurul orei 18.40, în casa sa.  O femeie ar fi sunat la urgenţe şi a anunţat că Gabriel Eugen Matei are nevoie de o ambulanţă.

La faţa locului au ajuns un echipaj medical şi poliţişti de la Secţia 8, care l-au găsit pe Matei sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta vorbind la telefon cu femeia care sunase la numărul 112.

Gabriel Matei avea o rană la antebraţul mâinii stângi, fiind transportat de echipajul medical la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a primi îngrijiri medicale. După ce a fost tratat a părăsit spitalul, neavând nevoie de internare.

Fotbalistul a fost însoţit de poliţiştii de la Secţia 8, care i-au pus cătuşe la mâini pentru a nu se răni, aceasta fiind o procedură de siguranţă în cazul în care persoana este agitată, menţionează sursa citată.

Sursele din Poliţie au precizat că, fiind vorba despre un incident care a avut loc în locuinţa lui Gabriel Matei, nu a fost începută o anchetă în acest caz şi fotbalistul nu a fost sancţionat.

Mai multe