Fostul mare fotbalist Roberto Baggio cu o puşcă mitralieră în aeroportul din Timişoara

3 februarie 2011 23:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Roberto Baggio, considerat unul din cei mai mari fotbalişti din lume, a venit în România la o partidă de vânătoare, în Delta Dunării, un loc frecventat de mai mulţi ani de acesta. În drumul său spre Deltă, Baggio a făcut o escală pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia", unde a avut de declarat o serie de arme de vânătoare. În ajutorul angajaţilor de la poliţiştilor de frontieră a venit fostul deputat Ionuţ Nasleu, care se afla în aeroport în aşteptarea iubitei sale, care trebuia să sosească de la Bucureşti.

„A fost o întâlnire surprinzătoare. Pentru că ştiu bine limba italiană, am dat o mână de ajutor celor de la Poliţia de Frointieră. Baggio a fost unul din cei mai mari fotbalişti, dar e super modest şi de treaba. Am vorbit cam 15 minute", a declarat Ionuţ Nasleu, potrivit adevarul.ro.

Invitat la vânătoare în Banat

Printre armele de vânătoarea pe care le-a avut în bagaje Roberto Baggio a fost şi o puşcă de mitralieră. Între Baggio şi Nasleu s-a legat rapid o amiciţie, iar timişoreanul l-a invitat pe fostul internaţional la o partidă vânătoare în Banat.

„Am schimbat numerele de telefon şi rămâne să mai vorbim. L-am invitat la vânătoare la noi, avem destule locuri în Timiş şi Caraş-Severin. Şi eu sunt vânător, am permis, dar eu împuşc doar mistreţ şi fazani", a mai declarat Ionuţ Nasleu.

Roberto Baggio a fost declarat cel mai bun jucător din lume în 1993, când a primit şi Balonul de Aur. A jucat în naţionala italiei între 1988 şi 2004, pentru care a marcat 26 de goluri. A fost legitimat de-a lungul carierei la Vicenza, Fiorentina, Juventus Torino, AC Milan, Bologna, Internationale Milano şi Brescia.

Mai multe