Fostul ministru Bazac face afaceri la Monaco

14 februarie 2011 19:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Foştii miniştri au dat în boala maşinuţelor de lux

Dorin Cocoş şi Elena Udrea, printre noutăţile din TOP Forbes 500 miliardari

Ion Bazac, care a ocupat în 2009 funcţia de ministru al Sănătăţii, a fost suprins de Click! în Monaco, însoţit de câţiva prieteni.

Relaxat şi binedispus, cel care aduce maşinile căluţului cabrat în România a ţinut să arate că nu se desparte de brandul pe care îl promovează nici la plimbările de plăcere.

Astfel, el a purtat nişte încălţări şi o bluză de un roşu care imita perfect culoarea tradiţională a celebrelor maşini.

Surse din anturajul fostului ministru ne-au spus că Bazac a mers la Monaco pentru a se relaxa, dar şi pentru a stabili noi contacte prin care să îşi dezvolte afacerea din România.

El este cel care în luna mai a anului 2008 a deschis primul showroom Ferrari din ţara noastră cu o investiţie care s-a ridicat la 5 milioane de euro, după ce în 2007 firma sa, Forza Rossa, semnase un contract de reprezentare cu italienii de la celebra firmă de maşini de lux.

Click! spune:

Ion Bazac (43 de ani) este medic specialist în Sănătate Publică şi Management. În decembrie 2008 a devenit ministru al Sănătăţii în guvernul PDL-PSD, funcţie pe care a deţinut-o până în toamna lui 2009.

Este cunoscut în lumea auto ca preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C. Forza Rossa S.R.L., reprezentantul oficial Ferrari în România.

Mai multe