Fostul premier spaniol a arătat degetul mijlociu studenţilor

20 februarie 2010 10:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Jose Maria Aznar, fostul şef al guvernului Spaniei, a scandalizat opinia publică din Peninsulă cu un gest extrem adresat tinerei generaţii.

Fostul premier a fost invitat joi să susţină o conferinţă la Universitatea din Oviedo. Jose Maria Aznar a preferat să intre pe o uşă lăturalnică, pentru a nu fi văzut de un grup de aproximativ 30 de studenţi care manifesta în faţa instituţiei, protestând faţă de prezenţa acestuia la eveniment.

În timpul acţiunii, Aznar a declarat că actualul premier al Spaniei, Jose Luis Rodriguez Zapatero, nu este capabil să scoată ţara din criza economică.

"Şeful piromanilor nu poate fi niciodată căpitanul pompierilor", a spus Aznar.

El a fost întrerupt de mai multe ori de către studenţii aflaţi în sala de conferinţe, care l-au numit asasin, terorist şi fascist.

Citeşte şi:Arbitrul Massimo Busacca, penalizat pentru degetul din mijlocAdam Lambert, spectacol interzis minorilorUn evadat britanic îşi bate joc de poliţie pe Facebook Sexy-Crăciuniţa Oana Zăvoranu ne arată degetul mijlociu

"Unii ţin neapărat să demonstreze că nu pot trăi fără mine", le-a răspuns Aznar studenţilor. Înainte de a părăsi sala, el le-a arătat tinerilor degetul mijlociu.

Vezi aici "apelativele" folosite de ziarele spaniole pentru a descrie gestul fostului premier.

Mai multe