Fotbalist de la Poli, snopit în bătaie de o beizadea, pentru o femeie

19 noiembrie 2010 9:36   Actualitate
Ultima actualizare:

László Sepsi a fost bătut de Rami Iskandarani, fiul "Prinţului Banatului".

Totul a pornit de la avocata Adriana Ivan, care avea o întâlnire profesională cu fotbalistul de la Poli Timişoara. Rami Iskandarani, iubitul avocatei, şi-a ieşit din minţi, i-a spart maşina, telefonul şi ochelarii de soare, relatează adevarul.ro.

Fotbalistul a trăit clipele de groază la începutul săptămânii, în parcarea dealerului auto BWM. "Confirm incidentul. Nu am de ce să mă ascund. A fost şi o persoană care a sunat la 112 pentru temperarea scandalului. Nu pot comenta mai mult pentru că sunt implicată în incident şi nu vreau să fiu subiectivă", a spus Adriana Ivan, în exclusivitate, pentru Adevărul de seară Timişoara.

Frumoasa avocată avea o întâlnire cu László Sepsi în legătură cu un process deschis de fotbalist pe tema retrocedării mai multor terenuri. Apropiaţi de-ai celor trei spun că Adriana Ivan, fotbalistul şi fiul "Prinţului Banatului" s-au văzut în parcarea de la BMW, însă sirianul şi-a ieşit din minţi când l-a văzut pe fotbalist şi a sărit direct la bătaie. În zadar a încercat să se apere László Sepsi, pentru că maşina acestuia a fost avariată, telefonul Iphone 4 distrus, la fel ca şi ochelarii marca Police.Rami Iskandarani

László Sepsi a refuzat să comenteze subiectul, în timp ce Rami Iskandarani a declarat că nu ştie despre niciun incident. "Nu îmi amintesc să fi fost de curând la BMW. Nu ştiu cine e Sepsi", a spus cel de la care a pornit conflictul.

Bătaia este confirmată şi de angajaţii BMW, dar şi de managerul dealerului auto. "Bătaia a avut loc. Cel puţin zece angajaţi au asistat la conflict. Nu au fost momente plăcute", a spus managerul companiei.

Şi oamenii legii recunosc incidentul din parcarea BMW şi primirea unui apel la 112, astfel că au declanşat o anchetă. Primul pas a fost recuperarea imaginilor de la camerele de supraveghere ale BMW Timişoara.

Mai multe