FOTO 18+ Evoluţia unei cântăreţe: a fost idolul adolescenţilor din România, apoi a pozat goală pentru bărbaţi

5 mai 2013 17:42   Actualitate
Ultima actualizare:

La începutul anilor 2000, era una dintre cele mai în vogă cântăreţe de la noi. Se bucura de un succes fenomenal alături de colega ei de trupă, iar perspectivele erau luminoase.

Andreea Antonescu şi prietena ei, Andreea Bălan, dădeau "ora exactă" în muzică şi în modă, cu celebrele platforme visate de orice adolescentă.

Însă, la un moment dat, vraja s-a rupt. Trupa "Andre" a încetat să mai existe, iar fiecare şi-a încercat norocul pe cont propriu. În timp ce jumătatea blondă a perseverat, iar acum are în continuare o carieră muzicală de invidiat, perechea ei a avut un traseu ciudat.

Andreea Antonescu a lansat câteva cântece sub titulatura AndreEA, apoi a pozat goală în revistele pentru bărbaţi. Întâi, în 2002, pentru "Playboy". Ulterior au venit şi altele; mai jos aveţi fotografii din 2006, pentru "High Life".

Foto: Playboy

După cum am constatat, controversele iscate de pictorialele îndrăzneţe nu i-au ajutat foarte mult în carieră. În plus, bruneta (devenită între timp blondă) s-a îndrăgostit iremediabil de Traian Spak, fiul unui om de afaceri, şi a preferat să acorde prioritate familiei. De altfel, cei doi au o fetiţă de doi ani, pe nume Sienna.

După o pauză îndelungată, Andreea a decis să revină în muzică. Recent, ea a lansat un nou videoclip, intitulat "Mi-ai luat inima".

Foto: Playboy

Foto: High Life

Mai multe