FOTO 50 de lei să te tunzi la Dorian Popa!

4 martie 2014 20:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel mai sexy solist al trupei LaLa Band a intrat, oficial, în afaceri. Dorian Popa şi-a deschis un centru de înfrumuseţare cu preţuri pentru toate buzunarele. O coafură ca la Oscar costă 150 de lei, iar pentru un tuns obişnuit dai 50 de lei.

A încheiat filmările pentru serialul „O nouă viaţă" (Acasă TV) aşa că acum are timp să fie gazdă primitoare la salonul său cosmetic, unde îşi aşteaptă toţi fanii.

Listă de preţuri

- Tuns (spălat+ aranjat) – 50 de lei;

- Tuns barba – 15 lei;

- Coafat păr lung (spălat+tratament) – 75 de lei;

- Manichiură simplă – 30 de lei;

- Vopsit sprâncene – 15 lei;

- Masaj anticelulitic – 80 de lei

Dorian Popa (25 de ani), solistul trupei LaLa Band, îşi va lansa mâine oficial salonul „BeautyBox", care funcţionează deja în zona Griviţei din Capitală, în incinta EuroHotels.

Tânărul şi-a dorit ca afacerea sa, în care se aude că a investit în jur de 50.000 €, să fie un loc în care să vină atât vedete, cât şi oameni obişnuiţi.

„Suntem o echipă tânără, care te vom face să te simţi bine. La salon vreau să fie o atmosferă prietenoasă, să râdem, să glumim, să ascultăm muzică. Eu voi fi acolo cât de des voi putea şi voi face fotografii cu toţi clienţii. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, accesibile, nu pot să spun că e un salon de lux, de fiţe, însă am investit foarte mult în el şi încă mai am de aranjat câteva detalii", a povestit, pentru Click!, Dorian Popa.

FOTO Dorian Popa, scene erotice în fiecare episod

Mai multe