FOTO A avut nevoie de îngrijiri medicale! Sore, probleme mari cu respiraţia la «Dansez»

8 noiembrie 2013 20:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Sore a  trăit la cote maxime toată săptămână la antrenamentele de la "Dansez pentru tine". Cântăreaţa a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a acuzat probleme mari de respiraţie.  

După ce s-a certat cu coregraful ei, Bogdan Boantă, Sore a mai trecut o dată prin momente cumplite. A fost nevoie de intervenţia medicilor pentru a o ajuta pe blondă să se pună pe picioare.

Totul s-a întâmplat după ce într-o seară, Sore a ajuns la antrenamente foarte obosită şi dintr-o dată i s-a "tăiat" respiraţia. Ea a făcut o şedinţă de aerosoli ca să-şi revină.

"A răpus-o boala. I-a fost foarte greu să vorbească. Nu putea să respire, am chemat doctorii. Si-a pus un aerosol. Si-a facut injecţii şi am lăsat-o să doarmă. Corpul ei nu a mai rezistat. Sunt putin ingrijorat, dar sper sa iasă foarte bine", a spus coregraful artistei.

Acesta a avut o ieşire necontrolată în timpul antrenamentelor. Nervos că artistei nu prea îi ieşeau paşii a început să ridice tonul şi să înjure ca la uşa cortului.

"N-ai niciun pic de simţ. Continua, baga-mi-aş p**a în ei de paşi. E invers! Continua, baga-mi-aş p**a!", a urlat coregraful.

Mai multe