FOTO A confirmat că divorţează şi a plecat din ţară! Mirela Stelea se linişteşte departe de România

15 aprilie 2014 7:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Mirela Stelea pare să-şi fi încheiat socotelile cu România, cel puţin pentru perioada următoare. Designerul a confirmat luni că ea şi Bogdan Stelea nu vor mai forma un cuplu şi că au depus actele de divorţ la notar. La scurt timp după anunţ, bruneta şi-a făcut bagajele şi a plecat din ţară.

Problemele din viaţa personală au determinat-o pe Mirela Stelea să-şi ia o scurtă vacanţă şi să călătorească departe de România. După ce a făcut anunţul divorţului  pe pagina ei oficială de Facebook, soţia lui Bogdan Stelea şi-a anunţat prietenii că va lipsi o perioadă din România. Bruneta a postat o imagine cu ea în aeroport şi a expplicat că va zbura către o destinaţie îndepărtată unde va pune la punct detaliile unui nou proiect. Ea a lăsat să se înţeleagă că este împăcată cu deciyia de separare şi a subliniat că este pregătită pentru o viaţă nouă.  

"Mă aşteaptă un zbor lung şi un proiect frumos. Mereu pregătită pentru un nou început. O seară bună vă doresc", a scris Mirela la descrierea fotografiei care o înfăţişează la aeroport. 

Mai multe