FOTO A slăbit din cauza stresului! Adina de la Heaven a dat jos trei kilograme după accidentul de circulaţie

8 octombrie 2013 18:00   Actualitate
Ultima actualizare:

A trăit un adevărat şoc după ce a fost implicată într-un accident de circulaţie în urmă cu aproape două săptămâni. Adina de la Heaven a fost extrem de marcată de incidentul din trafic, încât abia s-a mai atins de mâncare, iar acest lucru s-a văzut imediat. Cântăreaţa a dat jos trei kilograme.

Adina de la Heaven e nevoită să-şi schimbe măsura la haine. Din cauza problemelor pe care le-a avut în ultima perioadă, cântăreaţa a cam "intrat la apă". 

Cântăreaţa a ajuns aproape la greutatea pe care o avea în vară când cântărea doar 50 de kilograme

"Am 52 de kilograme, dar la conformaţia mea şi un kilogram dacă dau jos se vede imediat. A fost o adevărată sperietură şi am preferat să stau o perioadă să mă liniştesc. Am şi muncit mult, pentru că promovăm noua piesă.

Probabil că o să le pun la loc în momentul în care nu o să mai fiu atât de aglomerată. Oricum eu am fluctuaţii de greutate, depinde cât de agitată sunt", a declarat cântăreaţa pentru Click!.

Adina este dependentă de sport. Ea se antrenează cu o campioană la culturism

În urma accidentului de circulaţie, Adina de la Heaven şi-a şifonat bine autoturismul, deşi conducea doar cu 20 de kilometri la oră. Cântăreaţa a povestit că se afla singură în maşină, iar în urma impactului nu a fost rănită. Din tot acest incident neplăcut a ieşit totuşi şi un lucru bun. Artista o va creştina, luna viitoare, pe 24 noiembrie, pe fetiţa şoferului cu care s-a lovit în trafic.

"Nu mergeau semafoarele, iar accidentul s-a produs în faţa unei biserici. Am rezolvat totul pe cale amiabilă, ba chiar m-am împrietenit cu şoferul cu care m-am lovit.

A doua zi ne-a invitat pe mine şi pe sora mea la un grătar la ei acasă, am luat cadouri pentru cea mică şi m-a întrebat dacă vreau să o botez. Am acceptat imediat cu plăcere.

Micuţa se numeşte Carina Andreea, iar tatăl ei ar fi încântat ca preotul să-i mai dea un nume la botez. O va chema şi Roxana, ca pe sora mea, pentru că vom boteza împreună", a adăugat artista. 

Mai multe