FOTO Adela Popescu provoacă, Vâlcan răspunde! Şedinţă foto incendiară cu cei doi îndrăgostiţi

26 septembrie 2013 7:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Faptul că Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt atât de îndrăgostiţi unul de celălalt încât nu se despart nicio secundă nu mai surprinde pe nimeni. Cei doi îndrăgostiţi au realizat o nouă şedinţă foto incendiară pentru Unica.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au fost surprinşi în ipostaze incitante. Cei de la Unica au provocat-o pe Adela să îmbrace o ţinută bărbaătească, care însă i-a oferit actriţei un plus de senzualitate şi feminitate.Costumul sobru nu a făcut decât să evidenţieze vulnerabilitatea şi sensibilitatea specifice femeilor.

Adela Popescu provoacă, Radu Vâlcan răspune!, aşa pare a suna pictorialul realizat de cei doi. Partenerul de viaţă al Adelei completează imaginea de femei puternică şi-i „ţine piept" cu succes.

Pe lângă ţinutele masculine, Adela s-a lăsat surprinsă legată la ochi şi îmbrăcată într-o rochie albă, cu corset, incredibil de sexy.

"Cand gasesti tricoul alb din bumbac exact unde stiai ca e, cand Mirela a uitat sa bage la masina jeansii aia care arata cel mai bine nespalati si cand parul coafat de ieri de-abia azi s-a asezat cum ar fi trebuit de la inceput:) , iti dai seama ca ai o zi buna. Cam asa se intampla si cu sedintele foto. Degeaba pentru make-up a confirmat cel mai bun om, daca cel de la par iti face niste bucle ca firul de la telefoanele vechi. Degeaba confirma, de exemplu Baragan, daca s-a anulat locatia. Ce vreau sa spun este ca la sedinta foto pentru Unica totul a fost PERFECT! Make-up, par, styling, concept, locatie, lumina, inspiratie, ochi, TOT! Se intampla rar asta! Bine, si noi am fost draguti si pe alocuri, norocosi. Cum necum, eu cred ca ne-a iesit. Va las cu cateva imagini de culise", a scris Adela pe blogul personal.

(foto: adelapopescu.eu)

FOTO Cine este femeia despre care Radu Vâlcan spune că este sursa lui de energie

EXCLUSIV! «Mădălina a divorţat de Şerban Georgescu pentru Radu Vâlcan»

VIDEO Radu Vâlcan e posesiv? Adela Popescu nu «scapă» de el nici când cântă

Mai multe