FOTO! Adelina în braţele altui bărbat. Imaginile acestea îi vor strica Paştele lui Vârciu!

2 mai 2013 20:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu s-a căsătorit pe 14 februarie 2013. După un an de iubire ca în poveşti, cei doi au decis să se despartă şi au semnat actele de divorţ. În timpul care s-a scurs de atunci, Liviu şi Adelina au încercat în repetate rânduri să se împace, însă, din păcate, nu au reuşit să reziste împreună.

Radu şi Adelina s-au atins foarte senzual în timpul dansului

Liviu a declarat de multe ori că Adelina este mare iubire a vieţii lui şi că nu o va putea uita niciodată. Acesta a mărturisit însă că nu po poate ierta pentru că, în perioada în care nu mai era soţia lui, aceasta a avut relaţii cu alţi bărbaţi.

Primarul Constanţei nu a scăpat nici o ocazie de a o pipăi pe Adelina

Chiar dacă nici el nu a fost uşă de biserică, Vârciu nu a putut ierta escapadele fostei soţii şi a decis să meargă mai departe fără ea. Cu toate acestea, de câte ori a vorbit despre ea, Liviu a vărsat lacrimi grele, de cele mai multe ori fiindu-i greu să îşi lege ideile.

Încălziţi de temperatura de afară, Mazăre şi Pestriţa s-au pipăit în apa mării

Joi seară, Adelina a avut parte de o experienţă cu puternică tentă erotică, la malul mării. Focoasa brunetă s-a dezlănţuit în valurile mării, alături de primarul Constanţei, Radu Mazăre. Cei doi au dansat împreună, s-au mângâiat foarte senzual şi s-au îmbrăţişat pătimaş.

La finalul dansului, Mazăre a luat-o pe sus pe Adelina

Imaginile cu Mazăre şi Adelina îi vor strica Paştele lui Liviu, care va fi cu siguranţă foarte afectat când va afla de escapada femeii pe care o iubeşte ca un nebun.

Mai multe