FOTO Adelina Pestriţu a dat trei petreceri de ziua ei!

3 februarie 2013 17:12   Actualitate
Ultima actualizare:

A chefuit trei zile şi trei nopţi, la propriu, de ziua ei! Adelina Pestriţu a împlinit, vineri, 26 de ani şi a dat trei petreceri de pomină, trei seri la rând.

Prima a avut loc joi seară, la restaurantul Trei Măgari, a doua vineri la Ambasad'Or, iar a treia, sâmbătă noapte, la restaurantul Şarpele Roz.

Joi seară am invitat familia şi prietenii foarte apropiaţi, vineri au venit prietenii ceilalţi, care nu au avut vreme să ajungă joi, iar sâmbătă mi-am scos în oraş colegii de la Kanal D, dar şi alţi amici.

'Am foarte mulţi prieteni, au venit vreo 200 în total", ne-a declarat frumoasa brunetă. Vedeta a fost copleşită de daruri, care efectiv i-au umplut casa, nu glumă.

„Am locuinţa plină de cadouri. Ca în nici un an, toate dar absolut toate cadourile mi-au plăcut la maximum, toate mi se potrivesc. Am primit haine, cosmetice, bijuterii superbe, un tablou splendid de la Marilena Chelaru, un căţel din rasa Yorkshire Terrier, un peştişor de la o admiratoare de-a mea, icoane, cărţi, statuete Buddha... şi câte şi mai câte", ne-a mai povestit Adelina.

Mai multe