FOTO Adrian Pescariu, obligat să-şi amâne operaţia la nas. Dar şi-a făcut liposucţie de 6.000 de euro!

22 mai 2013 15:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Stilistul Adrian Pescariu spera să se poată opera pentru a treia oară la nas. Din păcate pentru el, medicul i-a dat o veste proastă: intervenţia de anul trecut a lăsat urme serioase şi mai este nevoie de încă 12 luni pentru refacerea completă.

În aceste condiţii, Pescariu şi-a făcut liposucţie la şolduri, la burtă, la bărbie şi la faţă. Totul cu 6.000 de euro, în două ore şi jumătate. Intervenţia a avut loc la clinica medicului la care apelează şi Nicoleta Luciu.

"Am avut încredere in doctorul Kasem Abu Bakr pentru că mi l-a recomandat Nicoleta şi nu-mi pare rău de alegerea făcută. Mă simt extraordinar de bine. Aseară, după operaţie, am stat 3 ore şi am plecat acasă pe semnatură. Am ieşit afara cu prieteni am fost la suc ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Astăzi am fost şi la sală, am făcut abdomene aşa cum mi-a recomandat Kasem. Laserul cu care m-a operat este de ultimă generaţie, am înţeles că nu mai are nimeni aşa ceva în România. Acum abia aştept să-mi dau jos bandajele să văd rezultatele", a declarat Adrian Pescariu pentru Click!

Mai multe