FOTO Alexandra Stan promite să revină în forţă! În ce proiect de mare anvergură este implicată

4 noiembrie 2013 7:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Alexandra Stan pare că s-a recuperat după bătaia încasată de la managerul ei, Marcel Prodan, şi plănuieşte să revină în forţă pe scenă. Artista s-a aflat timp de două săptămâni în tabăra muzicală fonocamp, alături de artişti renumiţi, precum: Mohombi, Ras Furlong, Naz Tokio, Stefano , Lee Anna James, dar şi Smiley, Delia, Xonia, Ellie White şi Deepcentral.

Alexandra Stan este mândră de faptul că face parte din acest proiect şi a ţinut să-şi anunţe şi prietenii virtuali, cărora le dă de înţeles că aşteptarea lor se apropie de sfârşit.

Cântăreaţa a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare alături de membrul trupei Hi-Q. În imagine, Alexandra ţine în mână cartea lui Grozea, „Hit yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitură". Oare Grozea o "meditează" pe Alexandra Stan pentru o revenire în forţă?

Fonocamp este prima tabără internaţională de muzică din România, unde timp de două săptămâni, 20 de muzicieni din toată lumea se adună pentru a compune viitoare hit-uri. În tabără se află şi compozitori de la cele mai mari case de discuri din lume, ca: Universal Music, Atlantic Records si Warner.

FonoCamp este organizat de către Fonogram Studios și HaHaHa Production.

(foto: facebook)

Alexandra Stan şi Marcel Prodan revin în muzică, dar separat

Marcel Prodan are o nouă «Alexandra Stan»? Uite cum arată

Alexandra Stan rupe tăcerea: «Dumnezeu iartă, eu am depus plângere penală împotriva lui Marcel Prodan»

Mai multe