FOTO «Am lăcrimat în timp ce zâmbeam». Ce a făcut-o atât de fericită pe Andra

7 octombrie 2013 7:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Andra şi Cătălin Măruţă au avut un sfârşit de săptămână plin de emoţii. Cei doi au fost naşii de cununie ai fiului lui Piedone. Cântăreaţa a mărturisit că a fost atât de copleşită de tot ce se întâmpla încât s-a simţit exact ca în ziua propriei nunţi.

Andra a ţinut să-şi exprime bucuria şi gândurile bune pe care şi le îndreaptă către noii ei fini şi prin intermediul internetului. Artista a postat pe o reţea de socializare un mesaj extrem de emoţionant prin care le-a împărtăşit prietenilor ei virtuali ce a însemnat pentru ea nunta finilor ei.

"Ziua cand devii parintele spiritual al unor tineri e la fel de emotionanta si de importanta ca atunci cand te casatoresti tu insuti. Ieri 5 octombrie, eu si Catalin am devenit nasii de cununie ai unui cuplu frumos, indragostit, romantic. Loredana, o fata frumoasa si desteapta, este proaspata sotie a lui Vlad... A fost o nunta superba, cand am lacrimat in timp ce zambeam, ma simteam ca dupa o ploaie pe timp insorit. Emotiile au fost pe masura evenimentului, iar nostalgia propriei mele cununii a fost imensa. Loredanei si lui Vlad le doresc sa descopere impreuna vesnicia, sa se iubeasca toata viata la fel ca pana acum. Ii vad cum se privesc si se adora - si astfel imi hranesc speranta ca dragostea adevarata chiar exista, n-a fost inventia unor poeti... Casa de piatra, dragii nostri, veti gasi intotdeauna in noi niste prieteni, mai intai de toate!", a scris soţia lui Măruţă pe Facebook.

Prietenii virtuali ai Andrei au apreciat sensibilitatea acesteia şi nu au ezitat să-i spună cât de mult o stimează. 

(foto: facebook)

Mai multe