FOTO Anda Adam i-a dat uitării pe Botezatu şi Pisani. Blonda în braţele altui bărbat celebru

30 octombrie 2013 8:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Se pare că Anda Adama a dat uitării povestea de dragostea pe care se presupunea că o trăieşte alături de designerul Cătălin Botezatu şi de scandalul cu afaceristul Marco Pisani care-şi revendica un loc în patul artistei. Blonda s-a pozat în braţele altui bărbat celebru, dorit de milioane de femei.

Anda Adam şi-a atras invidia femeilor după ce a postat pe o reţea de socializare o fotografie împreună cu DJ Willy Monfret. În imagine, Anda se află în braţele DJ-ului, care se pare că a fermecat-o pe cântăreaţă.

"With one of my favorite DJ, Willy Monfret - feeling wonderful."/ "Mă simt minunat împreună cu unul dintre Dj-ii mei preferaţi, Willy Monfret", le-a mărturisit Anda prietenilor virtuali.

Celebrul Dj a ţinut să-I mulţumească Andei pentru cuvintele frumoase, iar Anda i.a transmis săruturi virtual.

"Thank You Babe see u soon !"/ "Mulţumesc, iubita. Ne vedem curând" , i-a spus DJ Willy Monfret Andei.

Nici bărbaţii nu s-au simţit mai confortabili şi au reacţionat imediat. Aceştia i-au mărturisit Andei că sunt geloşi pe vedeta care are privilegiul de a o avea atât de aproape.

"ei! Anda dc ne faci gelosi? :)) baa! ia mana de pe piciorul ei!, a reacţionat promt unul dintre prietenii virtuali ai acesteia.

(foto: facebook)

FOTO Marco Pisani, despre relaţia cu Anda Adam: «Are un pat incomod»

FOTO Anda Adam, dată de gol! Dovezile că relaţia ei cu Botezatu este o farsă şi că s-a iubit cu Pisani

Cum a comentat Anda Adam sărutul cu Bote de la Media Music Awards

Mai multe