FOTO Andreea Mantea se mărită cu Ştefan Stan! Uite ce inel de logodnă a primit!

5 aprilie 2013 11:46   Actualitate
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că sunt împreună de mai puţin de un an, Andreea Mantea şi Ştefan Stan se căsătoresc. Cântăreţul a făcut pasul cel mare şi i-a cerut mâna brunetei iar aceasta a acceptat fără să se gândească de două ori.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru Click! faptul că primarul Cristian Popescu Piedone a fost printre primii care au aflat despre hotărârea lor, la petrecerea pe care a organizat-o de ziua lui, în martie.

Totodată, primarul Sectorului 4 a fost invitat să le fie naş, propunere pe care a acceptat-o pe loc.

Andreea Mantea şi Ştefan Stan au făcut public faptul că sunt un cuplu în luna ianuarie a acestui an când bruneta a povestit ce fel s-au cunoscut şi ce rol a avut Ştefan în viaţa ei.

La scurt timp după aceea, îşi căutau deja o frumoasă casă în care să se mute împreună.

Acum, Ştefan Stan şi Andreea Mantea urmează să devină soţ şi soţie!

Ca dovadă a faptului că Andreea este cât se poate de fericită stă faptul că a publicat pe pagina de Facebook o fotografie în care le arată fanilor virtuali ce inel de logodnă a primit de la iubitul său.

«Siiii.....am spus DA!!!!!!!!!», a scris ea în dreptul fotografiei pentru care au felicitat-o toţi fanii, mai ales că inelul pare să fie destul de scump.

Vestea a fost confirmată şi de Cătălin Măruţă, tot pe Facebook"Stefan Stan a cerut-o de sotie pe Andreea Mantea.... Iar ea a zis: DAAAA..... Nasii lor sunt finii mei Iulia si Cristian Popescu Piedone....", a scris el în dreptul fotografiei în care apare alături de cei doi viitori însurăţei şi familia lui Piedone. 

La emisiunea "Happy Hour" de vineri, Cătălin Măruţă a prezentat imagini cu marele moment.

Mai multe