FOTO Andreea Marin, toată numai curbe!

13 iunie 2014 18:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Cinema Scala a fost arhiplină joi seară, acolo unde bucureştenii s-au bulucit la întâlnirea cu Andreea Marin. Vedeta şi-a ţinut celebra conferinţă motivaţională, dar a făcut furori şi cu silueta-i de clepsidră.

Talie marcată, fese ferme, coapse apetisante, glezne de gazelă. La 39 de ani, Andreea Marin a înflorit mai ceva ca o adolescentă la majorat, ajutată, ce-i drept şi de diete, dar şi de iubirea mai tânărului soţ, Tuncay Ozturk (29 de ani). După ce a slăbit 25 kg prin programele de detoxifiere şi sport, acum bruneta are curaj să poarte haine mulate, care-i scot în evidenţă curbele.

Ieri dimineaţă, diva arăta impecabil la conferinţa de presă susţinută la Primăria sectorului 6

Joi seară, la Cinema Scala, acolo unde Andreea Marin a poposit cu celebra-i caravană „Preţuieste Viaţa", bucureştenii au rămas muţi de admiraţie când au văzut-o pe "Zână" aşa slabă şi sexy. Şi ieri dimineaţă, la conferinţa susţinută la Primăria sectorului 6 în proiectul împotriva violenţei domestice, Marin şi-a pus în evidenţă atuurile.

A îmbrăcat o rochie albastră, strâmtă pe fund şi pe coapse, iar în momentul în care s-a aplecat, bărbaţii din spatele ei au avut, cu siguranţă, gânduri necurate.

Vedeta a profitat de talentul ei oratoric, dar şi de experienţa în televiziune pentru a le explica oamenilor cum pot avea o viaţă frumoasă şi sănătoasă. Ea şi-a rugat spectatorii să facă cunoştinţă cu vecinii, apoi i-a verificat, spre amuzamentul acestora. În cele din urmă, ea a rugat publicul să se ridice în picioare şi să-şi ia de mână vecinii.

Toată sala, în picioare a ovaţionat-o, chicotind, moment în care Andreea le-a spus acestora să-şi ia în braţe un vecin de scaun, pe principiul că niciodată nu strică o îmbrăţişare.

Mai multe