FOTO Avem dovada! Mihai Bendeac şi Roxana Vancea sunt împreună pe bune!

17 septembrie 2013 17:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Acum câteva zile, Mihai Bendeac şi Roxana Vancea au anunţat oficial că sunt împreună. Vestea i-a luat prin surprindere pe apropiaţii lor, care au crezut că totul este doar o glumă a celor doi.

Mihai Bendeac iese din bloc şi se îndreaptă către maşina Roxanei Vancea, parcată în spatele imobilului (foto: CAPS)

Se pare însă că între Mihai şi Roxana e treabă serioasă. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe actor la volanul maşinii frumoasei brunete, care este parcată chiar în spatele blocului unde locuieşte acesta. Astăzi în jurul prânzului, Mihai Bendeac a ieşit din casă şi s-a dus direct la maşina iubitei sale. S-a urcat la volan şi a plecat către locul în care avea treabă.

Actorul s-a urcat la volanul maşinii şi a plecat în grabă spre locul unde avea treabă (foto: CAPS)

Actorul s-a purtat de parcă atumobilul pe care îl conducea este proprietatea personală şi, la un moment dat, a trecut chiar peste linia de tramvai, încercând probabil să ajungă mai repede la destinaţie.

Mihai s-a simţit în maşina Roxanei ca în propriul lui autoturism (foto: CAPS)

Pe drum, Mihai a oprit şi a luat în dreapta sa o domnişoară brunetă, cu picioare lungi, pe care a condus-o către studioul unde filmează pentru noul show de comedie de la Antena 1. O dată ajunşi la destinaţie, cei doi au coborât din maşină şi au intrat împreună în clădire.

Pe drum, actorul a luat în dreapta sa o domnişoară brunetă (foto: CAPS)

Dacă bruneta a luat-o grăbită înainte, Bendeac a preferat să mai rămână câteva clipe alături de câţiva tineri, cel mai probabil actori sau figuranţi în emisiunea pe care acesta o va avea din 20 septembrie.

Cei doi au mers împreună până la studioul unde filmează (foto: CAPS)

Când a ajuns, Mihai s-a oprit câteva clipe să stea de vorbă cu câţiva actori (foto: CAPS)

Mai multe