FOTO Bărbaţii au vânat-o pe Gabriela Cristea la un eveniment monden

12 iunie 2013 19:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Despărţirea de Marcel Toader a schimbat-o total pe Gabriela Cristea. Vedeta se transformă pe zi ce trece într-o adevărată bombă sexy, iar numărul admiratorilor e în creştere. La un eveniment monden, fosta prezentatoare a fost copleşită de atenţia pe care i-au acordat-o bărbaţii. 

Un proverb românesc spune că "la o fată mare şi-un măgar zbiară la uşă". Gabriela Cristea abia de mâine va semna actele de divorţ şi va fii din nou o femeie liberă, însă bărbaţii deja tânjesc la farmecele ei. Miercuri seara, la un eveniment monden, vedetea şi-a făcut apariţia într-o rochie portocalie, care-i punea în evidenţă noua siluetă de viespe şi a făcut mulţi domni să-şi întoarcă privirile.

Unii dintre aceştia au fost mai curajoşi şi chiar au socializat cu aceasta. Un brunet tinerel a venit la masă şi a petrecut câteva minute, însă discuţia a fost atât de monotonă încât la un moment dat Gabriela a ridicat, involuntar, degetul mijlociu. Un alt domn nu a rezistat şi i-a făcut câteva poze sexoasei vedete, cu telefonul mobil. La câţi admiratori are, Gabrielei nu i-ar strica un bodyguard!

Mai multe