FOTO Băsescu, despre nepoţica lui: «Când vin eu nu plange. Ştie şi ea, a venit preşedintele....»

3 octombrie 2013 7:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit într-o emisiune despre experienţa de bunic şi cum se descurcă în această calitate. Băsescu a făcut o glumă şi a precizat că până şi micuţa de doar o lună îi respectă statutul de preşedinte al ţării.

Şeful statului a mărturisit că în ciuda faptului că petrece timp cu micuţa, încă nu a adormit-o nicodată, pentru că fetiţa adoarme singură.

"Am ţinut-o în braţe, am legănat-o. Maică-sa spune că toată noaptea plânge. Ziua, când mă duc eu, e liniştit copilul. Ştie şi ea, a venit preşedintele, e politicoasă. (...) Tace, nu mai face pipi pe ea", a mai glumit acesta, potrivit Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a recunoscut că deşi are un program încărcat îşi face timp pentru nepoţica lui, Sofia Anais, de doar o lună. Băsescu a mărturisit că i se pare incredibil faptul că nu s-a putut bucura de copilăria fetelor lui şi că a pierdut momente importante din viaţa acestora.

"Când mă întorceam eu de pe mare, mergeau în picioare. La asta mică, am ţinut-o în braţe din prima zi, e ceva incredibil să vezi aşa un omuleţ şi pe urmă să îl vezi cum creşte", a spus şeful statului.

Nepoţica preşedintelui s-a născut în 1 septembrie, fix la un an de la căsătoia părinţilor ei, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu.

(foto: facebook)

«Nepoata preşedintelui va fi un conducător». Vezi cine spune asta!

EBa şi-a scos fetiţa din spital ca o prinţesă

Traian Băsescu, mândru de nepoţică: «Seamănă cu mine!»

Mai multe