FOTO «Bebeluşa» Oana Ioniţă s-a lăsat mult aşteptată la nuntă

21 iulie 2013 17:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Duminică a fost o zi mare pentru Oana Ioniţă şi logodnicul ei, tenorul Florin Budnaru. După ce vineri au devenit soţ şi soţie în faţa legii, cei doi şi-au unit destinele şi în fata lui Dumnezeu, la Biserica Podeanu din Capitală, aceiaşi unde dansatoarea şi-a botezat şi fetiţa.

Ziua căsătoriei este una cu emoţii pentru toţii mirii. Aşa cum era şi firesc, nici Oana Ioniţă şi Florin Budnaru nu au scăpat de aceste sentimente, dar s-au străduit să şi le ţină în frâu. Duminică, în jurul orei 15.00, cu mai bine de o oră înainte de începerea ceremoniei, tenorul se agita prin faţa Bisericii, încercând să se asigure că totul va ieşi aşa cum şi-a dorit.

A avut grijă să aducă lumânările de nuntă şi buchetul miresei, iar apoi a aşteptat emoţionat sosirea Oanei, pe care a aşteptat-o cu un alt buchet, decorat cu perle, preferatele vedetei. În tot acest timp, naşa Ioana Găinuşă i-a fost aproape şi a încercat să-l liniştească.

Mireasa a ajuns la biserică într-o limuzină albă

Ca orice mireasă, Oana a ajuns la Biserică cu întârziere, 15 minute, într-o limuzină albă şi a fost întâmpinată de elevele sale de la şcoala de dans, şase fetiţe îmbrăcate ca nişte balerine, care au atras imediat toate privirile. Chiar dacă Florin o aştepta nerăbdător, fosta bebeluşă a fost pusă pe soţii şi, când acesta i-a deschis uşa limuzinei, l-a lăsat mai întâi pe naşul ei, Mihai Găinuşă să coboare, spre amuzamentul tuturor celor prezenţi.

FOTO Ce buchet de mireasă ciudat a avut Oana Ioniţă! Nu a fost făcut din flori

FOTO Oana Ioniţă şi tenorul Florin Budnaru s-au căsătorit religios

Naşii Mihai şi Ioana Găinuşă au fost şi ei foarte emoţionaţi

Înainte de a intra în lăcaşul sfânt, Oana şi Florin au făcut ocolul Bisericii, aşa cum şi-a dorit mireasa, care obişnuieşte să vină foarte des aici pentru a se ruga. Întrebată dacă îl va călca pe picior pe tenor, vedeta a făcut o glumă şi a mărturisit că oricum, cea care ia cele mai importante decizii în casă este mama ei.

La ieşirea din biserică, cei doi miri s-au mai sărutat o dată, în aplauzele celor prezenţi la eveniment

„Nu ştiu cine pe cine va călca, dar nu contează. Dacă va fi mama în spatele nostru, sigur ne va călca ea pe amândoi", a spus aceasta.   

Ceremonia a durat 45 de minute, iar atmosfera din Biserică a fost una încărcată de spiritualitate. Corul bisericesc a reuşit să trasmită emoţia tuturor celor prezenţi, rugăciunile interpretate de soprană şi de bariton ajungând imediat la inimile invitaţilor. După cununia religioasă, întreg alaiul s-a îndreptat către Palatul Ghika, acolo unde avea loc petrecerea.

Mai multe