FOTO Carmen Brumă a născut un băieţel! Mircea Badea este în culmea fericirii

14 mai 2014 11:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Aşteptarea a ajuns la final pentru Carmen Brumă (37 de ani). Aflată în săptămâna a 41-a de sarcină, vedeta s-a internat la clinica privată Regina Maria, unde a adus pe lume un băieţel de nota 10. Brumă a născut pe cale naturală.

Băieţelul, alintat de părinţi "Vasilică 2014", a cântărit la naştere 3,430 kg şi a măsurat 51 de centimetri. "A luat nota zece. Se va prinde mai târziu că notele de zece nu-i folosesc la nimic", a scris Mircea Badea pe o reţea de socializare.

UPDATE Mircea Badea a confirmat pe Facebook: "Ora 22.34. S-a născut. Ambii ok".

UPDATE Mircea Badea şi Mihai Gâdea au făcut galerie pentru Carmen Brumă. "Împingeeeee!!!" , a scris realizatorul emisiunii "În gura presei" pe Facebook.

Carmen şi-a dorit enorm să nască pe cale naturală, iar dorinţa i-a fost respectată de către medicii de la spital. Vedeta a ajuns la clinică miercuri dimineaţa, la ora 5.30. Avea contracţii şi a venit la spital de mână cu Mircea Badea. A fost internată într-o rezervă.

Prezentatoarea şi Mircea Badea (40 de ani) vor avea un băieţel, primul lor copil, pe care l-au poreclit "Vasilică 2014" şi pe care cei doi sunt nerăbdători să îl cunoască.

Iniţial, doctorii i-au spus lui Carmen că ar trebui să nască pe 26 aprilie, dar bebeluşul s-a lăsat aşteptat: a decis să vină pe lume cu aproape trei săptămâni mai târziu.

În cele nouă luni de sarcină, vedeta a reuşit să se menţină în formă cu un regim bine pus la punct, dar variat şi foarte hrănitor. Aşa se face că a reuşit să ia doar câteva kilograme în plus şi, fără burtică, nici nu ai fi zis că e gravidă.

FOTO EXCLUSIV Carmen Brumă, de mână cu Mircea Badea înainte de naştere! În luna a noua, arată fantastic

Mai multe