FOTO Căţelul ăsta are 55.000.000 $!

30 aprilie 2014 19:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Pare un căţeluş de pluş, dar cu viaţă. Boo are faima la care mulţi visează, doar are în conturi peste 50 de milioane $! Îi plac hainele scumpe, masajele şi vacanţele în Las Vegas.

Faima lui Boo a depăşit de mult graniţele Statelor Unite. Exemplarul din rasa Pomeranian nu este un simplu câine, ci şi cel mai bogat căţel din lume. Cu o avere estimată la 54,8 milioane de dolari (176 milioane lei), pufosul în vârstă de 8 ani iubeşte traiul luxos şi răsfăţul maxim.

Poate fi confundat cu păpuşa lui

Nu este actor şi nici cântăreţ, dar e cel mai îndrăgit căţel din lume. Boo are aproape 13 milioane de fani pe pagina lui de Facebook şi o carte despre viaţa lui.

Poate fi confundat cu păpuşa lui

S-a întors cu multe cadouri  din vacanţă

El este dus la frizer o dată la două luni, iar hainele sale sunt atent alese de către stăpână, care are grijă să-l asorteze mereu în funcţie de fiecare eveniment. Iar de curând, Boo şi-a petrecut vacanţa la Las Vegas. Angajaţii hotelului de 5 stele i-au asigurat răsfăţul şedinţelor de spa şi pedichiură, dar şi jocuri distractive şi lecţii amuzante de înot.

- A strâns 54,8 milioane de dolari din: 8 1,5 milioane de cărţi vândute : 22,5 milioane $ (72,2 milioane lei) - 1 milion de căţei din pluş: 20 milioane $ (64,2 milioane lei) - 12,3 milioane de fani pe Facebook: 12,3 milioane $ (39,5 milioane lei)

Mai multe