FOTO Ce bine se înţelege Violeta cu băiatul lui Ştefan Bănică!

30 iunie 2013 16:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu mai este nici un dubiu că Ştefan Bănică (45 de ani) este un tată exemplar. Cum are puţin timp liber, cum iese în parc cu copiii săi.

Aşa s-a întâmplat şi joi, când solistul a fost surprins de fotoreporterii Click! în Herăstrău, alături de Violeta (5 ani şi jumătate) - fata pe care o are cu Andreea Marin şi de Radu Ştefan (11 ani) - copilul din relaţia cu Camelia Constantinescu. În vreme că Ştefan Bănică s-a plimbat pe Segway, copiii săi s-au dat cu o bicicletă uriaşă.

Violeta şi Radu par să fie buni prieteni

Violeta a stat pe scaunul din faţă, iar frăţiorul ei cel mare a pedalat de zor, de pe scaunul din faţă. Felul în care cei doi copii au interacţionat ne-a făcut să înţelegem că au o relaţie foarte apropiată, cu toate că nu locuiesc zi de zi împreună, fiind fraţi vitregi.

La plimbarea celor trei a mai luat parte şi o femeie care avea grijă de Violeta, probabil bona ei. Întâlnirea din Herăstrău nu a fost doar o bucurie a celor mici. În vreme ce Radu şi Violeta s-au jucat pe bicicletă, tatăl lor i-a supravegheat de aproape sau de la distanţă, căci a dat câteva ture de viteză cu bicicleta sa electrică.

EXCLUSIV! Ştefan Bănică şi-a dus băiatul să înveţe tenis

FOTO Ştefan Bănică junior, abătut prin Centrul Vechi. L-a supărat noua relaţie a Andreei?

Ştefan Bănică, supărat-foc pe Andreea Marin

Mai multe