FOTO Ce bună s-a făcut fata lui Mădălin Ionescu!

15 februarie 2013 14:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Are doar 28 de ani, dar e ca o adevărată mamă pentru fiica sa vitregă. Cristina Şişcanu, soţia lui Mădălin Ionescu, a fost alături joi seară de Ştefania (15 ani), unul dintre cei doi copii pe care prezentatorul  de la Kanal D îi are din prima căsnicie, cu Mihaela.

Fetiţa lui Mădălin este acum o domnişoară în toată puterea cuvântului. A atras privirile oaspeţilor şi cu toţii s-au mirat să afle că ea are doar 15 ani şi că e fiica lui Mădălin Ionescu.

Ştefania pare mult mai matură. Cu toţii o ştiu din pozele apărute în presă, dar acele imagini, de pe vremea când Mădălin Ionescu era încă însurat cu Mihaela, sunt vechi, iar atunci Ştefania era încă o puştoaică.

Acum e adolescentă şi are deja stofă de vedetă. La evenimentul de joi de la Palatul Parlamentului a devilat pe podium într-o superbă rochie roşie. S-a comportat natural, căci nu e la prima experienţă de acest fel. Anul trecut, chiar şi Cătălin Botezatu i-a remarcat Ştefaniei calităţile fizice şi i-a spus acesteia că, în viitorul apropiat, ar putea avea o carieră de succes în modeling.

Doar că, la acea vreme, tatăl ei, Mădălin Ionescu, a spus că nu-şi doreşte pentru fiica sa un astfel de drum în viaţă. Se poate să fi trecut la sentimente mai bune, căci joi seară a lăsat-o să defileze la Palatul Parlamentului.

Mai multe