FOTO Cine a fost mai frumoasă la botezul Prinţului George: Kate sau Pippa

23 octombrie 2013 20:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Prinţul George a fost botezat miercuri de Arhiepiscopul de Canterbury la Capela Regală St James's Palace. Ceremonia a fost una intimă şi doar rudele foarte apropiate au fost invitate.

Cu toate că publicul nu a avut parte de o adevărată paradă de modă ca la nunta lui Kate cu William, ţinutele familiei regale a Marii Britanii au fost din nou în prim plan.

Micuţul George, care a purtat o rochiţă de botez crem, brodată cu dantelă. Hainuţele prinţului de trei luni au fost realizate după modelul celor făcute pentru fiica cea mare a Reginei Victoria, pentru botezul ei din 1841.

Deşi el a fost în centrul atenţiei, nici ţinutele purtate de Catherine sau de sora ei, Pippa Middleton nu au fost trecute cu vederea.

Tânăra mămica a optat pentru casa ei de modă preferată, Alexander McQueen, care i-a realizat şi rochia de mireasă. Kate a purtat o jachetă în stil victorian, în valoare de 1.500 lire, şi o fustă, ambele crem.

Pippa s-a asortat şi ea cu sora şi nepotul ei. Mătuşa prinţului a purtat o haină tot crem, simplă, doar cu câteva aplicaţii de satin şi ceva mai ieftină decât ţinuta lui Kate. Jacheta, realizată de designerul britanic Suzannah Crabb, a costat doar 750 de lire.

Mai multe