FOTO Contul de Facebook al Micăi de la Abracadabra, activ! Reacţiile incredibile ale prietenilor ei!

6 iunie 2013 13:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Contul de Facebook al Michaelei Niculescu, Mica de la Abracadabra, a fost activat în urmă cu puţine ore, la mai bine de două luni de la moartea regretatei artiste.

Astfel, cineva a publicat pe contul Micăi un link direcţionat către un articol din ziarul Adevărul, intitulat «Ce fac acum copiii de la Abracadabra»,

Acest lucru i-a bulversat total pe cei apropiaţi regretatei vedete, ale căror reacţii au venit imediat după ce a fost publicat linkul menţionat mai sus.

«Cine se joacă?» sau «Voi va dati seama ce este in sufletul parintilor ei, cine este cel care a facut asa ceva este UN DISTRUGATOR DE SUFLETE. Pentru tatal ei trebuie sa-si divulge identitatea.SPER SA O FACA» sunt două dintre mesajele de pe contul Micăi.

Cu toate acestea, unii dintre prietenii ei virtuali au încercat să dea o explicaţie pentru cele întâmplate.

«Dumnezeu sa o ierte pe MICHAELA! Nu este nimic ciudat,este o persoană care duce mai departe imaginea si personalitatea Michaelei,nu trebuie să ne mire acest lucru», a scris cineva.

Michaela Niculescu, cunoscută de toată lumea ca Mica de la Abracadabra, s-a stins din viaţă la ora 15.30 pe data de 14 martie, în spitalul Fundeni, unde se afla internată la Terapie Intensivă, fiind diagnosticată cu ciroză hepatică.

Mai multe