FOTO Cornelia şi Lupu Rednic au fost naşi de cununie la o nuntă cu peste 1.000 de invitaţi

11 iunie 2013 13:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Cornelia şi Lupu Rednic au cununat-o pe tânăra interpretă de muzică populară Oana Tomoioagă, care şi-a unit sâmbătă destinul cu violonistul Şerban Horj. Ceremonia a avut loc la o biserică din localitatea Moisei, Jud. Maramureş, iar petrecerea la un local select din Vişeul de Sus.

La nuntă au luat parte peste 1000 de invitaţi. Printre ei s-au numărat şi: Nicoleta Voica, Dumitru Teleagă, Constantin Măgureanu, Silvana Râciu, Grupul Iza, Ancuţa Anghel şi Vasile Barani, care au ţinut şi un recital artistic.

La eveniment a mai luat parte şi interpretul de muzică populară Marius Ciprian Pop, care, fiind şi preot, a oficiat ceremonia religioasă alături de parohul Bisericii din Moisei.

Naşii Cornelia şi Lupu Rednic au oferit şi ei un cadou muzical mirilor. Aceştia şi-au achiziţionat din străinătate ţinutele pentru cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Nici naşii nu au fost mai prejos! Cornelia şi-a cumpărat o rochie de la Cosmina Englizian, iar Lupu şi-a luat un costum de la Armani.

Meniul de la nuntă a fost unul tradiţional românesc şi un tort delicios cu 5 etaje. Petrecerea a ţinut până în zorii zilei.

Mai multe