FOTO Cove, vesel şi plin de glume la cununia civilă

26 octombrie 2013 13:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Cove a făcut din nou pasul cel mare. A devenit pentru a doua oară ginerică, spunând sâmbătă un „Da" hotărât în faţa ofiţerului stării civile de la sectorul 3. S-a ţinut de glume şi a animat atmosfera pe tot parcursul ceremoniei, în timp ce mireasa lui, Florentina, tremura toată de emoţii.

Mirii au ajuns sâmbătă dimineaţă la starea civilă cu o oarecare întârziere. „Am avut un moment de cumpănă, în care am stat o vreme doar cu mine, să mă gândesc. Apoi m-am îmbrăcat şi am venit. Concluzia, răspunsul meu îl auziţi înăuntru", a început Cove seria glumelor. Îmbrăcată într-o rochiţă subţire, diafană, Florentina, soţia lui, abia mai putea să zâmbească. „Tremur toată, de frig, de frică, nici nu mai ştiu". Cove i-a fost alături şi a îmbărbătat-o cu veselia lui molipsitoare.

Emoţiile cresc...

S-au salutat cu părinţii, fraţii, naşii şi prietenii, apoi au făcut pasul cel mare spre oficializarea relaţiei lor. Au semnat, s-au pupat de trei ori, ca să fie cu noroc, şi s-au străduit să mulţumească toţi fotografii care veniseră să le facă poze. Inclusiv pe doamna de la primărie, responsabilă cu pozele: „Zâmbiţi, spatele drept, buchetul mai la stânga, naşii să treacă acolo, în cadru..." - ce mai, doamna-fotograf făcea o adevărată regie care a reuşit să-l stoarcă pe cetăţeanul Coveşeanu Gabriel de toate transpiraţiile. Nu a scăpat nici de fotografii amatori de afară, nuntaşi ai altor nunţi care s-au băgat şi ei în pozele de familie ale vedetei de la „Jumătatea mea ştie" (Kanal D).

După-amiaza - cununia religioasă

După cununia civilă urmează cea religioasă, la Biserica Sf. Ilie din Rahova, unde lucrurile emoţiile au fost parcă şi mai mari, iar atmosfera puţin mai solemnă. Mireasa a purtat o rochie superbă pe care soţul ei a văzut-o pentru prima dată abia atunci. „Am vrut să respect tradiţia", motivează. Petrecerea de după a avut loc la un restaurant în Cernica, alături de circa 200-250 de prieteni. Întrebat când şi unde vor petrece luna de miere, Cove s-a ţinut în continuare de glume: „În ianuarie, undeva unde e cald - la Buşteni, Băicoi sau Bali... ceva cu B". Nu vă speriaţi, ultima variantă este cea adevărată!

Sunt împreună de 3 ani

Gabriel Coveşeanu (39 de ani) şi Florentina (33 de ani), s-au cunoscut în urmă cu 6 ani, într-un grup de prieteni, la Palatul Mogoşoaia. Fiecare era într-o altă relaţie, la momentul respectiv. Între timp, vedeta Kanal D s-a însurat, a devenit tată... Abia după ce a divorţat s-a reîntânit cu cea care acum i-a devenit soţie. „Relaţia noastră a început acum trei ani, când ne-am reîntâlnit în acelaşi grup de prieteni. Amândoi ne dorim copii, eu vreu o fetiţă, să fie frumoasă ca mama şi deşteaptă ca tatăl", declara Cove pentru wowbiz.ro.

De altfel, prezentatorul tv mai are un băiat din căsătoria anterioară, pe Bogdan Matei, în vârstă de 4 ani şi jumătate. Se căsătorise cu Maria, fiica fostei prezentatoare TVR Carmen Movileanu, în ianuarie 2009, iar în vara lui 2010 au şi divorţat, pe fondul neînţelegerilor. A rămas în relaţii amicale cu fosta soţie de dragul copilului, cu care încearcă să petreacă cât mai mult timp.

Mai multe