FOTO Cristina Rus, sexy la grădiniţă!

5 martie 2013 16:48   Actualitate
Ultima actualizare:

S-a dedicat creşterii copilului, dar nu s-a transformat într-o gospodină.

Cristina Rus are cu Dragoş Bălteanu un băiat de trei ani, de care se îngrijeşte îndeaproape. Deşi a pus cariera pe plan secund şi s-a dedicat creşterii copilului, blonda nu s-a neglijat, ci arată în continuare ca o divă. Şi la grădiniţă merge sexy îmbrăcată. Indiferent că a mers la piaţă sau la restaurant, soţia afaceristului Dragoş Bălteanu s-a prezentat impecabil, afişând o ţinută ca după revistele de modă.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe frumoasa blondă când mergea la grădiniţa British School din Pipera, pentru a-l lua pe fiul ei în vârstă de trei ani, Dragoş. Îmbrăcată cu pantaloni negri din piele, vestă din blană şi platforme cu ţinte, Cristina Rus a făcut senzaţie pe stradă, părând mai degrabă desprinsă din filmul „Catwoman". La ţinuta ei primăvăratică, Cristina a adăugat şi o poşetă Chanel în valoare de câteva mii de euro ca să fie „reţeta" completă.

„Dragoş a învăţat deja să numere până la 100, în engleză, şi ştie multe cântecele. M-am ocupat foarte mult de el, pentru că vreau să crească frumos. Are un program de masă şi de somn bine stabilit. Sunt mândră de el", ne-a spus Cristina.

Cristina Rus e căsătorită cu afaceristul Dragoş Bălteanu. Cei doi au un băieţel de trei ani

Mai multe