FOTO Cu cine joacă Mihaela Rădulescu poker pe dezbrăcate

20 octombrie 2013 9:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu are o relaţie foarte apropiată cu prietenii ei virtuali, pe care nu ezită niciodată să-I surprindă cu noi şi noi provocări. Fosta prezentatoare de televiziune şi-a provocat fanii să joace poker pe dezbrăcate.

Mihaela Rădulescu se joacă cu imaginaţia bărbaţilor, cărora le lansează fel de fel de provocări. Vedeta a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia îşi provoacă prietenii virtuali să joace poker pe dezbrăcate.

"Bine, vad ca aveti chef de joaca. Deci, jucam poker pe dezbracatelea:))) Intrebare : care e ultima piesa vestimentara pe care ati da-o jos de pe voi la un astfel de joc ?:)))))) ( eu am pus o poza in care am cel putin 20 de chestii de dat jos, cu tot cu protectii, ca sa raman ultima la masa:)))) Iar daca nu vreti poker si vreti sa ramanem si cu hainele pe noi, putem sa ne amintim de vremurile in care jucam canasta, boggle, sheptica, popa-prostu etc.... Deci, ce va placea sa jucati , inainte sa apara Angry Birds ?:)))))", le-a scris Mihaela admiratorilor ei.

Mesajul fostei iubite a lui Dani Oţil este însoţit de o fotografie în care aceasta apare îmbrăcată într-un echipament de motociclist.

(foto: facebook)

VIDEO El a cucerit-o pe Mihaela Rădulescu: «Este genul meu de bărbat»

FOTO Mihaela Rădulescu şi Oţil, din nou împreună? «Hormonii mei încă se hârjonesc cu ai lui»

FOTO Ce româncă de succes a cucerit-o pe Mihaela Rădulescu: «Habar n-are fii-miu ce mândru va fi cu...»

Mai multe